XS4ALL introduceert 'ADSL Start'

XS4ALL introduceert een nieuw instap-abonnement: ADSL Start. Dit nieuwe ADSL abonnement heeft een downstreamsnelheid van 384 Kbit/s, ruim 6 keer zo snel als internetten via de gewone telefoonlijn. ADSL Start is met name geschikt om te zoeken naar informatie, te e- mailen en chatten en om altijd online te zijn voor een vast laag bedrag per maand van 29,95. Hiervan betaalt u 19,95 via uw telefoonnota aan KPN en 10,- aan XS4ALL.

Met ADSL Start kunt u internetten en toch telefonisch bereikbaar zijn. Daarbij biedt XS4ALL alle voordelen van een professioneel internetabonnement. Zo is bij dit abonnement een gerenommeerd veiligheidspakket inbegrepen. Het omvat een prima desktop virusscanner en firewall, spamfiltering en virusfiltering op e-mail. Dit pakket, ter waarde van ruim 100 euro is kosteloos te downloaden en te activeren via het Service Centre van XS4ALL. In het service Centre kunt u ook andere e-mailadressen aanmaken en een abonnement nemen op de XS4ALL nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes over uw abonnement.

XS4ALL biedt bovendien standaard een vast IP-adres aan bij elk ADSL-abonnement. Bij ADSL Start is 5000 MB dataverkeer per maand inbegrepen; meer dan voldoende om onbeperkt te kunnen e-mailen, chatten en websurfen en af en toe muziekbestanden te downloaden.

door Bron: XS4ALL, 40.721 keer gelezen