XS4ALL beste internetprovider in diverse tests

XS4ALL is verheugd dat zij in december 2008 bij drie gerenomeerde tests als beste internetprovider uit de bus is gekomen. Het gaat om onderzoeken van de Consumentenbond , Tweakers.net en Emerce .

Volgens de nieuwe providermonitor van de Consumentenbond is XS4ALL de beste provider. Dit onderzoek geeft elke twee maanden inzicht in de prestaties van internetproviders. XS4ALL scoort het hoogst op: kwaliteit van internet (8,1), algemene klanttevredenheid (8) en storingen oplossen (7,6). Met de onderdelen prijs-kwaliteitverhouding en telefonie staat zij op de derde plaats. De Consumentenbond: "XS4ALL is volgens de deelnemers aan de providermonitor de beste provider. Op de meeste vlakken scoort de provider minimaal 10% hoger dan gemiddeld."

De Emerce 100 is het jaarlijks terugkerende imago-onderzoek naar de honderd beste bedrijven in e-business, uitgevoerd door TNS NIPO. In de categorie Internet Service Provider staat XS4ALL net als vorig jaar op de eerste plaats. Op Tweakers.net wordt elk jaar gestemd over de Gouden Steeksleutel, bestaande uit 15 categorieën. Op Oudejaarsdag werd bekend dat XS4ALL in de categorie 'beste internetprovider' op de eerste plek is geëindigd, eveneens net als vorig jaar.

Theo de Vries, algemeen directeur van XS4ALL, is trots op deze resultaten: "Dit beloont onze inspanningen. Wij stellen de klant centraal en zetten hoog in op service en kwaliteit. Natuurlijk blijven wij er alles aan doen om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden én steeds verder aan te scherpen."

door Bron: XS4ALL, 65.578 keer gelezen