Vodafone lanceert Begin Gemist

Telecomprovider Vodafone start per vandaag met de interactieve tv dienst Begin Gemist. Met deze gratis dienst start u een programma opnieuw terwijl dit al is begonnen.

In eerste instantie wordt deze functie aangeboden op de kanalen NPO1, 2 en 3. Uitbreiding naar meer zenders zal later plaatsvinden.

Klanten willen steeds vaker tv programma's kijken wanneer het hun uitkomt. Vodafone Thuis biedt met opties als Uitzending Gemist en de opnamefunctie al grotendeels de mogelijkheid in deze behoefte te voorzien. Met Begin Gemist hoeven Vodafone klanten vanaf nu echt niets meer te missen.

Bestaande interactieve tv-klanten kunnen automatisch gebruikmaken van Begin Gemist en hoeven geen handelingen te verrichten om de dienst te activeren.

In de tv-gids die via de afstandsbediening op te roepen is wordt met een speciaal icoon per programma kenbaar gemaakt of Begin Gemist gebruikt kan worden.
Begin Gemist kan gestart worden zolang het programma volgens de tv-gids wordt uitgezonden. Het is niet mogelijk om een programma door te spoelen zodra de functie Begin Gemist gebruikt wordt. (ook niet voor klanten die de opnamefunctie hebben).

door Bron: Vodafone, 7.710 keer gelezen