UPC verhoogt snelheden Chello

Nog dit jaar gaat UPC de snelheden van enkele Chello abonnementen verhogen. Het is de bedoeling dat in de loop van december de nieuwe snelheden daadwerkelijk zijn doorgevoerd. De prijzen blijven gelijk.

Internetten via Chello wordt voor bijna alle abonnees sneller, alleen gebruikers van het goedkoopste Chello Starter abonnement blijven op hun huidige snelheid.
UPC's snelste abonnement, Chello Extreme, behoudt de downloadsnelheid van 20Mbit en krijgt een verdubbelde uploadsnelheid van 2Mbit. Hiermee gaat UPC de concurrentie van ADSL voorbij, waar een upload van 1Mbit bij de snelste abonnementen de standaard is.

De downstream van het Chello Easy abonnement wordt licht verhoogd van 850kbit naar 1Mbit bij een downloadlimiet van 1GB, terwijl de snelheden van Chello Light veranderen van 2048/512 in 3072/1024kbit. Ten slotte wordt de downloadsnelheid van Chello Classic verdubbeld tot 8Mbit.

De nieuwe maximale snelheden gelden ook voor regio's waar UPC ADSL en ADSL2+ via het telefoonnet aanbiedt in plaats van het kabelnet.

door Bron: Tweakers, 57.952 keer gelezen