Topactie: 250 euro korting op een iPad bij XS4ALL alles-in-een

Wie nu een tweejarig XS4ALL abonnement afsluit voor internet, bellen en interactieve TV (alles-in-één) ontvangt 250 euro korting op de nieuwe iPad. Op deze innovatieve HD-tablet kan de klant vervolgens ook overal in en om het huis live TV kijken op computer, laptop, smartphone of iPad (WebTV).

De nieuwe Apple iPad is de langverwachte opvolger van de zeer populaire iPad 2 en heeft een snellere processor plus een beduidend hogere beeldresolutie. Het gaat bij deze actie om een iPad naar keuze en tegen meerprijs kunnen uitgebreidere modellen of accessoires besteld worden.

De klant heeft -afhankelijk van zijn adres- de keuze uit een tweejarig DSL- of glasvezelabonnement (3-in-1). De actie geldt tot en met 31 juli 2012 (zolang de voorraad strekt) en geldt enkel voor nieuwe klanten. XS4ALL biedt overigens standaard een monteurinstallatie. Daarnaast heeft deze kwalitatieve provider een 'binnen-één-dag-online' garantie waarbij men in afwachting van de pakketoplevering tijdelijk gratis gebruik kan maken van mobiel internet via het netwerk van de mobiele telefoon.

door 43.318 keer gelezen