Test Vodafone glasvezel en ontvang 6 maanden retour

Telecomprovider Vodafone start vandaag in samenwerking met Breedbandwinkel.nl in de regio's Almere, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Hoofddorp een testpanel voor de uitrol van nieuwe glasvezel internet diensten. In totaal kunnen ruim 133.000 huishoudens gebruikmaken van deze actie.

Vodafone biedt aan een gelimiteerd aantal testpanel deelnemers een speciale actie aan. Iedereen die meedoet aan deze actie krijgt de eerste 6 maanden abonnementskosten inclusief administratie- en verzendkosten van het glasvezelabonnement retour. Eventuele extra zenderpakketten of extra tv ontvangers worden niet gecompenseerd door Vodafone.
Bij deelname aan deze actie gaat de klant een contract aan voor 12 maanden, echter geeft Vodafone ook de mogelijkheid aan om na 6 maanden het contract te beëindigen. De dienst stopt dan met ingang van de 7e maand.

In de eerste 6 maanden van de testperiode zullen de gebruikers van de actie minimaal 4 keer een enquête van of namens Vodafone ontvangen waarin gevraagd wordt naar de ervaringen met de Vodafone glasvezel dienst.

door 33.247 keer gelezen