Telfort introduceert Internet Max: VDSL tot 40 Mb

Telfort lanceert vandaag een nieuwe internetsnelheid tot 40 Mb op basis van VDSL-techniek: Telfort internet Max. Telfort heeft haar assortiment uitgebreid met deze dienst, vanwege de groeiende behoefte van klanten aan hogere internetsnelheden.

Met deze nieuwe abonnementen is Telfort beter in staat in te springen op de vraag naar hogere internetsnelheid van klanten. Zij geven aan behoefte te hebben aan meer internetsnelheid om nog vlotter te kunnen downloaden, foto's te uploaden, video's op YouTube te bekijken, online te gamen en met meerdere computers in één huishouden tegelijk online te kunnen zijn.

Pilot via Telfort forum
De kwaliteit van VDSL is voor introductie uitvoerig getest onder 150 klanten via een pilot op het Telfort forum. VDSL2, oftwel Very-high-bitrate Digital Subscribers Line 2, is een van de opvolgers van ADSL en VDSL1. Sander Gielen, Marketing directeur bij Telfort, legt uit: "In deze pilot hebben we onder andere de werking van het modem, de snelheid en stabiliteit van de verbinding en de gesprekskwaliteit van vast bellen onderzocht. Onze klanten zijn heel positief over deze VDSL2-techniek, ze beoordelen de nieuwe techniek met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3. De bevindingen hebben voor ons de doorslag gegeven om Telfort internet Max te introduceren."

Verkrijgbaarheid
Telfort internet Max tot 40 Mb is de eerste 12 maanden beschikbaar voor de introductieprijs van 27,50 euro per maand. Via de postcodecheck op onze website kunt u direct zien of de nieuwe Telfort abonnementen op uw adres beschikbaar zijn.