Speedlinq verdubbelt snelheden ADSL

Speedlinq verdubbelt de ADSL-snelheden, terwijl de tarieven gelijk blijven. De in 2002 opgerichte Internet Service Provider die zich enkel richt op de verkoop van breedbandaansluitingen, heeft dit gisteren bekendgemaakt.

De ADSL All-in abonnementen die via het netwerk van BaByXL (Tiscali Wholesale) verlopen, worden in snelheid verdubbeld. Zo is het lichtste pakket dat voorheen 512/256 Kbit/s was, nu verhoogd naar 1024/512 Kbit/s voor een maandprijs van vijfentwintig euro. Er geldt geen datalimiet en in de zomervoordeel-actieperiode tot 1 augustus betaalt men de eerste drie maanden € 14,95 waarbij er geen aansluitkosten zijn en het modem gratis is. Ook het spam- en virusfilter is gratis. Bij de 3 zwaardere pakketten geldt eveneens de snelheidsverdubbeling en de zomervoordeel actie.

Ook de Comfort abonnementen, die via het KPN netwerk verlopen en daardoor voor meer internetters beschikbaar, zijn aantrekkelijker geworden. Behalve dat de snelheden hiervan onlangs door KPN zijn verhoogd, heeft Speedlinq de abonnementskosten verlaagd. Deze actie loopt eveneens tot 1 augustus.

Qua uploadsnelheid is Speedlinq All-in 1024 (nu dus 2048) als snelste breedbandpakket getest, zo blijkt uit het laatste nummer van WinMagazine. In het aprilnummer dat met name gewijd is aan digitale fotografie, is het All-in abonnement het snelst wat betreft het verzenden van foto's over het net.

door Bron: Speedlinq, 48.482 keer gelezen