Korting op Alice Comfort

Alice biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om via Breedbandwinkel.nl een Alice Comfort abonnement af te sluiten met een zomerse korting van 20 euro!

Nieuwe klanten kunnen drie maanden lang kennis maken met onbeperkt bellen en internetten zonder starttarief, voor een bedrag van 9,90 euro per maand. Daarna betalen klanten de vaste prijs van 29,90 euro. Uiteraard zoals we van Alice gewend zijn zonder vast contract. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze aanbieding tot 1 augustus 2008. Let op: deze actie is alleen verkrijgbaar via Breedbandwinkel.nl!

Internet & service provider Alice, biedt internet met een hoge snelheid tot 20 Mbit/s, een volledig telefonieabonnement zonder bijkomende starttikken, geen langlopend contract en een mailopslag van 10 Gigabite. Voor deze service maakt Alice gebruik van het kwaliteitsnetwerk van BBned.

Voor nieuwe abonnees zet Alice gratis het bestaande nummer van de klant over naar het Alice abonnement of naar een nieuw nummer. Tevens zijn de activitatiekosten voor het telefoonabonnement inbegrepen. Zodoende kunnen klanten direct besparen op de maandelijkse telefoonkosten. Indien gewenst vermeldt Alice het nieuwe nummer ook in alle telefoongidsen, zowel on- als offline.

"Alice heeft een uniek aanbod en hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en service", aldus Wilfried Gradus, manager Marketing & Sales van Alice. "Sinds de lancering in augustus 2007 heeft Alice al 40.000 klanten voor zich weten te winnen.

door Bron: Alice, 67.713 keer gelezen