Internetten via HotSpots bij XS4ALL

Alle ADSL klanten van XS4ALL kunnen vanaf nu kosteloos een uur per week internetten via HotSpots van KPN. Deze extra service wordt al sinds augustus 2004 als proef aangeboden. Wegens succes wordt het draadloos internetten via HotSpots van KPN standaard opgenomen in het ADSL abonnement van XS4ALL.

Met de HotSpots van KPN kunnen klanten van XS4ALL met een geschikte laptop of PDA gebruik maken van snel draadloos internet op meer dan 450 locaties in Nederland. De hotspot-locaties zijn drukbezochte openbare gelegenheden zoals NS stations, tankstations, restaurants, hotels en congrescentra.

De HotSpot techniek voorziet in de toenemende vraag naar mobiel internet. Volgens XS4ALL breekt een nieuwe fase van internet aan, waarin iedereen altijd, overal en persoonlijk online is. Met de toegang tot de hotspots zijn de klanten van XS4ALL een stap dichterbij nomadisch internet.

Meer informatie over deze dienst en een stappenplan om via een hotspot online te gaan, vindt u op de pagina over draadloos internet via HotSpots van KPN.

door Bron: XS4ALL, 69.295 keer gelezen