CanalDigitaal alles-in-een met 150 euro korting of PlayStation 3

itaal pakt deze maand uit met een gratis PlayStation 3 of een welkomstkorting van 150 euro bij een alles-in-een abonnement. In dit 3-in-1 pakket worden satelliet TV, 20 Mb ADSL internet en vaste telefonie samen aangeboden binnen een abonnement.

De PlayStation 3 spelcomputer vertegenwoordigt een waarde van ongeveer 250 euro. Ook krijgen gebruikers de satellietschotel en een ontvanger of HD-decoder gratis in bruikleen en wordt de satellietset gratis thuis geïnstalleerd.

CanalDigitaal heeft 4 soorten alles-in-één abonnementen: Basis, Familie, Entertainment en Top. Het verschil tussen de pakketten wordt gevormd door de beschikbaarheid van HDTV en het aantal zenders. Zo heeft het CanalDigitaal alles-in-één Basis pakket 250 satellietzenders voor 39,95 euro per maand. Het Top abonnement van 72,50 euro per maand heeft daarentegen 300 internationale TV-zenders waaronder 34 HD zenders aangevuld met sport, actie, erotiek, Syfy, Film1 en Sport1. Ook hoort bij dit pakket een gratis draadloos WiFi modem en HD-recorder (gratis in bruikleen) voor een optimale high definition weergave van beeld en geluid. HDTV is niet alleen scherper maar heeft ook meer kleurdiepte en vloeiendere bewegingen.

Het alles-in-één Top abonnement is qua digitale televisie zenders momenteel het meest uitgebreide product op de markt. ADSL internet van CanalDigitaal loopt via het kwaliteitsnetwerk van KPN.

door 57.855 keer gelezen