Breedbandwinkel.nl verkrijgt Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Sinds deze week mag Breedbandwinkel.nl het welbekende keurmerk van Thuiswinkel Waarborg voeren. Na een uitgebreide controle door de Thuiswinkel organisatie heeft Breedbandwinkel.nl als eerste vergelijkingssite voor internet, telefonie en digitale televisie het felbegeerde certificaat in ontvangst mogen nemen.

Het voordeel van winkelen bij internetbedrijven met een Thuiswinkel Waarborg keurmerk is dat consumenten de zekerheid hebben veilig te bestellen bij een betrouwbaar bedrijf.
De stap om aansluiting te zoeken bij de Thuiswinkel organisatie staat niet op zichzelf, maar hoort bij de enorme groei en professionalisering die Breedbandwinkel.nl doormaakt sinds de oprichting in 2003.

Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat bijna drie op de vier consumenten eerder iets bestelt bij een webwinkel met Thuiswinkel Waarborg keurmerk dan zonder. De consument vindt dat het keurmerk aangeeft dat de online winkel betrouwbaar en veilig is.
Ed Nijpels, voorzitter van Thuiswinkel.org: "Het bewijst dat de aanpak van de Thuiswinkel Waarborg-certificering werkt. Met de verplichte certificering van Thuiswinkel.org-leden willen wij de consument de zekerheid geven dat hij met een betrouwbare partij online veilig zaken kan doen. Consumenten willen dat kennelijk ook, blijkt uit dit onderzoek."