Breedbandwinkel.nl sluit zich aan bij Telecombinatie

Vanaf 1 augustus gaat Telecombinatie alle breedbandaansluitingen voor Breedbandwinkel.nl verzorgen, naast de verkoop van breedband in haar eigen winkels. Telecombinatie kent dit jaar een sterke groei in het aantal fysieke verkooppunten. Met Breedbandwinkel.nl wordt deze positie nu ook online versterkt.

Breedbandwinkel.nl bestaat sinds 2003 en heeft inmiddels meer dan 190.000 tevreden klanten. Door hun krachten te bundelen zijn Telecombinatie en Breedbandwinkel.nl in staat de beste deals voor hun klanten te realiseren op het gebied van internet, televisie en bellen voor thuis. Voor de consument verandert verder niets. Breedbandwinkel.nl zal onder haar eigen naam onafhankelijk breedband advies en lage prijzen blijven verzorgen.

Telecombinatie behoort tot de top 2 onafhankelijke aanbieders van vaste en mobiele telecomdiensten en -producten in Nederland. Bij Telecombinatie kunt u in de meer dan 100 winkels en webshops terecht voor persoonlijk en onafhankelijk advies en onvoorwaardelijke service. Telecombinatie biedt abonnementen van alle grote netwerken en verkoopt alle merken mobiele telefoons en accessoires, tegen de meest scherpe prijzen vanwege het grote inkoopvoordeel.

Succesvolle samenwerking
"Het toevoegen van Breedbandwinkel.nl is een belangrijke stap in onze groeistrategie op vaste en mobiele connectiviteit", aldus Herwin van der Kamp, algemeen directeur bij Telecombinatie. Peter van Wezel, oprichter van Breedbandwinkel.nl sluit zich hier bij aan. "Telecombinatie is een snelgroeiende servicegerichte organisatie, waar wij heel bewust mee in zee zijn gegaan. Tezamen zullen wij zeer bepalend zijn in de online en offline markt."