Breedbandwinkel.nl opnieuw favoriete vergelijkingssite

Breedbandwinkel.nl is opnieuw de favoriete vergelijkingssite gebleken onder respondenten die zich online orienteren naar een internetabonnement. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die online onderzoeksbureau WUA! in november uitvoerde.

Naast verschillende vergelijkingssites zijn ook de websites van de aanbieders zelf in het onderzoek opgenomen. UPC.nl is hierbij als beste uit de bus gekomen, gevolgd door Online.nl.

Peter van Wezel, algemeen directeur Breedbandwinkel.nl: "Naast het heugelijke feit dat we afgelopen jaar onze 100.000ste klant mochten verwelkomen, is dit wederom een kroon op ons werk. Waar andere bekende vergelijkingssites al jaren achter de feiten aan lopen blijft Breedbandwinkel innoveren en luisteren naar haar klanten. Onze focus ligt voornamelijk op het complete service pakket met gratis overstapservice en 0800 nummer gecombineerd met altijd de beste aanbiedingen. Dat wordt gelukkig gewaardeerd!"

Voor het onderzoek nodigde WUA! veertig respondenten tussen de 21 en 46 jaar uit. De deelnemers kregen de opdracht op het internet op zoek te gaan naar een internetabonnement. Tijdens het online onderzoek gaven de respondenten in totaal 173 individuele beoordelingen over 25 verschillende websites. De respondenten waren geheel vrij om persoonlijke criteria vast te stellen. De zoektocht en de opgedane indrukken werden door WUA! vastgelegd en gebruikt om de verschillende scores te berekenen.

door Bron: WUA!, 55.029 keer gelezen