Breedbandwinkel nu ook te volgen via Twitter

Wie altijd op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws omtrent internet, telefonie en digitale televisie kan Breedbandwinkel.nl nu ook volgen op Twitter.

Maandelijks worden de nieuwspagina's op onze website al door zo'n 20.000 bezoekers gelezen, maar graag willen wij nog meer mensen zo snel mogelijk op de hoogte brengen van het laatste breedband nieuws.

Twitter
Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes (Tweets) kunnen publiceren. Wie zich eenmaal heeft ingeschreven op de site kan gelijk beginnen met het plaatsen van berichten. Volgens de bedenkers van Twitter is het de bedoeling dat in zo'n bericht deze vraag wordt beantwoord: "Waar ben ik nu mee bezig?".
Andere Twitteraars (gebruikers van Twitter) kunnen er voor kiezen om iemand die ze interessant vinden te volgen. Iedere keer dat de Twitteraar een berichtje plaatst wordt dat gelijk verspreid onder de belangstellenden.

Aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van de twitterfeed van Breedbandwinkel.nl moet u geregistreerd zijn bij Twitter. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de Breedbandwinkel.nl Twitterfeed. Daar drukt u op de knop 'Follow'. Vanaf nu wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het belangrijkste breedband nieuws.

Breedbandwinkel.nl Twitterfeed
http://twitter.com/breedbandwinkel