Alice introduceert het Alice Easy abonnement

Alice biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor enkel razendsnel en onbeperkt internet tegen het vaste bedrag van 19,90 euro per maand. Met Alice Easy komt de jongste internet service provider van Nederland tegemoet aan de wens van jonge consumenten om een internet only abonnement af te sluiten.

Consumenten, met name in de doelgroep 18-35 jaar, maken steeds meer gebruik van een mobiele telefoon in plaats van een vaste lijn en hebben daardoor minder behoefte aan gecombineerde internet en bellen abonnementen.

Naast internet met de hoge snelheid tot 20 Mbit/s, biedt Alice met Alice Easy een mailopslag van 10 Gigabyte. Uiteraard, zoals wij gewend zijn van Alice, zonder vast contract met kleine lettertjes en langlopende verplichtingen. Met dit aanbod is Alice de goedkoopste internet only aanbieder van Nederland.

Alice Easy is, net als het Alice Comfort pakket voor internetten en bellen, een uniek product in Nederland. Het internet only abonnement speelt in op het toenemend gebruik van internet voor multimedia toepassingen. Met de hoge snelheid tot 20Mbit/s en de mailopslag van 10 Gigabyte is het makkelijk om films en muziek te downloaden, te bekijken en te beluisteren. Hierdoor is Alice Easy met name interessant voor gebruikers die kritisch zijn op aspecten als snelheid en geheugencapaciteit in combinatie met een lage prijs. "Sinds de lancering in augustus 2007 heeft Alice met haar duidelijke en klantgerichte aanbod al ruim 25.000 klanten voor zich weten te winnen. Wij hopen met Alice Easy nog meer consumenten te overtuigen van de meerwaarde van Alice," aldus Wilfried Gradus, Marketing & Sales Manager.

door Bron: Alice, 93.564 keer gelezen