Alice 2 jaar in Nederland

Alice bestaat vandaag 2 jaar! In navolging van Italie, Duitsland en Frankrijk werd in augustus 2007 Alice geintroduceerd in de Nederlandse markt. Alice is een van de snelst groeiende spelers op de particuliere internet- en telefoniemarkt.

Sinds de lancering in augustus 2007 is de naamsbekendheid van Alice toegenomen tot 50 procent en hebben ruim 100.000 Nederlanders zich aangemeld als klant. Met het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler als gezicht van het merk is de internet service provider ook in Nederland aan een duidelijke opmars bezig. Alice heeft veel tevreden klanten. Ruim 80 procent van de klanten is zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en diensten van Alice. In de markt onderscheidt Alice zich door een duidelijk en overzichtelijk aanbod voor internet en telefonie, zonder contractuele verplichtingen. Daarnaast biedt Alice een hoge snelheid van 20Mbps en geen starttarief voor bellen naar vaste nummers in Nederland.

Alice is trots op de behaalde resultaten in de afgelopen 2 jaar en gaat vol enthousiasme verder met het aanbieden van duidelijke en klantgerichte producten en diensten op het gebied van internet en telefonie in de Nederlandse markt.

door Bron: Alice, 76.088 keer gelezen