Vergelijk internet providers

Afgelopen maand hebben wij € 60.384,00 extra korting uitgekeerd aan 3.774 klanten.

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • XS4ALL
 • Ziggo
 • KPN
 • Tele2
 • Telfort
 • Fiber
 • Vodafone
 • Online

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Altijd minimaal € 10,- korting

Hier bestellen is altijd goedkoper dan bij de provider zelf. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 10:00 uur of laat u terugbellen.

Top 3 goedkoopste alles in één pakketten
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV pakketten
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen pakketten
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet abonnementen
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  0 zenders (0)
  € 219,40
  € 24,95
  Aanbieding

  De eerste 12 maanden € 9,95 per maand.

  12 maanden € 9,95 p/mnd

 • 2
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  0 zenders (0)
  € 233,00
  € 22,00
  Aanbieding

  De eerste 3 maanden voor € 15,00 per maand.

  3 maanden € 15,00 p/mnd

 • 3
  12 Mb 1 Mb
  ADSL
  0 zenders (0)
  € 239,30
  € 29,95
  Alleen hier

  De eerste 12 maanden voor € 14,95 per maand.

  12 maanden € 14,95 p/mnd

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al elf jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de acht bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 2.616 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

Daarnaast biedt Breedbandwinkel.nl ook minimaal € 10,00 eenmalige korting op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Providers en abonnementen vergelijken

Breedbandwinkel is dé snelheid en prijsvergelijking site voor providers of aanbieders van ADSL, kabel, glasvezel of mobiel internet samen met digitale TV of HDTV en internet bellen (alles-in-1).

Waarom hier bestellen?

 • Altijd goedkoper dan de provider
 • Al 246.899 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de acht grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 246.899 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Providers

Op onze vergelijkingssite vindt u alle belangrijke Nederlandse providers op het gebied van breedband internet, digitale televisie en digitale telefonie (internet bellen). De diensten worden vaak aangeboden als 2-in-1 of 3-in-1 abonnement. Eén aanbieder, dus ook nog maar één factuur en dat is wel zo overzichtelijk. Providers van ADSL en VDSL zijn momenteel KPN, XS4ALL, Telfort, Tele2, Vodafone en Online. De kabelprovider is Ziggo en en de markt van glasvezel bestaat uit KPN, XS4ALL, Telfort, Vodafone, Online en Tele2. Overigens zijn providers XS4ALL (innovatief en betrouwbaar) en Telfort (eenvoudig en goedkoop) beide dochterondernemingen van KPN en richten zich elk op een specifieke doelgroep.

De meeste Nederlanders maken al gebruik van internet bellen en ook digitale TV wordt steeds meer de standaard. Digitale TV providers leveren namelijk een betere beeldkwaliteit en de klant heeft de keuze uit méér radio- en TV-zenders, HDTV en handige interactieve toepassingen (bijvoorbeeld Programma Gemist en Video on Demand). Vooral op de alles-in-één pakketten met internet, TV en bellen worden regelmatig interessante kortingen of bonussen gegeven. Of providers geven bijvoorbeeld gratis hardware cadeau zoals een draadloze router of een digitale TV ontvanger.

Wilt u op uw maandlasten besparen? Of wilt u voor dezelfde prijs een hogere downloadsnelheid? Dan is het vergelijken van alle huidige providers absoluut verstandig. Veel consumenten stappen tegenwoordig over naar andere providers als die goedkopere aanbiedingen hebben. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook kiezen voor het upgraden van de snelheid bij uw huidige aanbieder. Een mooie gelegenheid om misschien meteen ook te kiezen voor draadloos WiFi internet in en om het huis zonder storende kabels. Onze medewerkers helpen graag met het overstappen naar nieuwe providers.

Alle actuele abonnementen, prijzen, snelheden en bijbehorende specificaties worden via onze speciale postcodecheck overzichtelijk en objectief weergegeven. Zo kunt u gemakkelijk zien welke internet providers hun diensten leveren op uw adres en welk abonnement de beste prijs-kwaliteit verhouding heeft. Breedbandwinkel.nl biedt een 100% laagste prijs garantie, een gratis overstapservice en heeft daarnaast exclusieve aanbiedingen die u niet terugvindt bij de providers zelf. Ook hebben we een telefonische klantenservice als u toch nog vragen heeft over onze providers en maakt u automatisch kans op mooie prijzen als u via onze winkel bestelt.

Naast 'vast internet' bieden wij in onze winkel overigens ook abonnementen van mobiel internet providers voor breedband op uw laptop, netbook, tablet of notebook. Dit zijn providers als Hi, KPN, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL en T-Mobile. Bij mobiel internet kunt u internetten via het netwerk van de mobiele telefoon en heeft u dekking in heel Nederland plus grote delen van het buitenland. Er is keuze uit abonnementen met of zonder bundel (datalimiet), een externe USB-modem (Dongel) of alleen SIM-only en er is ook een optie voor providers die prepaid internet met online opwaarderen bieden.

N.B. Benieuwd naar uw huidige internet snelheid? Doet u dan hier onze betrouwbare speedtest / snelheidstest.

Vergelijk de beste providers

Het laatste nieuws

KPN sluit 1,5 miljoen huishoudens aan op 100Mb VDSL

KPN voert opnieuw upgrades door in haar vaste VDSL netwerk. Met technieken als Vectoring en Pair Bonding maakt KPN snelheden mogelijk van theoretisch 100 en 200 Mb. Dit zijn snelheden die normaal gesproken alleen via glasvezel of de Ziggo-kabel behaald kunnen worden. Lees verder

KPN volgt Ziggo met 6 maanden korting

Marktleiders KPN en Ziggo volgen elkaar op de voet met kortingen. Nadat Ziggo half juli haar aanbiedingen bijstelde van 3 naar 6 maanden korting, volgt KPN vandaag ook met 6 maanden korting. Ook schrapt KPN per vandaag de aansluitkosten van 35,00 euro. Lees verder