Annuleren

Annulering van uw bestelling is mogelijk in de eerste 14 dagen na aanvraag. Ook wanneer u tijdens uw bestelling kiest voor latere oplevering van het abonnement gaat uw bedenktijd van 14 dagen direct in.

Wanneer u binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen annuleert en diensten al zijn geleverd of wanneer u annuleert en tijdens uw bestelling aan heeft gegeven af te willen zien van de wettelijke bedenktijd brengt de aanbieder kosten in rekening. Dit bestaat uit gedeeltelijke abonnementskosten, de kosten voor het aansluiten van de lijn en eventuele gemaakte verbruikskosten, zoals bijvoorbeeld Video On Demand- of gesprekskosten. Overige reeds geïncasseerde kosten ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug op uw rekening.
De eventueel reeds geleverde apparatuur dient door u geretourneerd te worden aan de aanbieder, hierover ontvangt u na annulering meer informatie.

U kunt uw bestelling annuleren door gebruik te maken van het annuleringsformulier, een e-mail te sturen naar klantenservice@breedbandwinkel.nl onder vermelding van uw bestelnummer of gebruik te maken van het herroepingsformulier. Wij annuleren vervolgens uw bestelling en bevestigen u dit per e-mail.

Voor zakelijke abonnementen gelden afwijkende termijnen, de exacte annuleringstermijn vindt u in de bevestiging van uw bestelling.

De door u ingevulde annulering is ontvangen en zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers in behandeling worden genomen.
Let op dat uw abonnement pas werkelijk is geannuleerd wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen.