Stem en win: Website van het Jaar

Breedbandwinkel.nl bestaat in november veertien jaar. Een tijd waarin we veel ontwikkelingen hebben doorgemaakt en zijn uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite op het gebied van internet, bellen en tv.

Een mooie beloning is het feit dat we nu genomineerd zijn voor Website van het Jaar in de categorie Telecom. En daar zijn we best trots op!
Ons team werkt dan ook keihard om iedere dag weer ruim honderd klanten te helpen met hun overstap naar een sneller, beter of goedkoper abonnement. U kunt ons nu helpen deze prestigieuze titel 'Website van het Jaar' binnen te halen!

Kans op mooie prijzen

Helpt u ons mee deze mooie titel in de wacht te slepen? Dan maakt u direct kans op mooie prijzen waaronder een Sonos PLAY:5 smart speaker t.w.v. € 579,00. Hiernaast maakt u ook kans op een van de vijf Bol.com cadeaubonnen t.w.v. € 100,00.

Waarom stemmen op Breedbandwinkel.nl?

  • In november bestaan wij 14 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv
  • Bij ons bent u gegarandeerd altijd het goedkoopst uit
  • 368.453 tevreden klanten zijn via ons overgestapt
  • 3.797 klanten geven ons cijfer 8.9 voor onze dienstverlening

En direct kans op mooie prijzen:


Website van het Jaar prijzenHelaas is de stemperiode voorbij, u kunt niet meer stemmen. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.