Internet vergelijkingssite

Nu €10 cashback en film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Alleen hier€ 35 cashback
Alleen hier€ 30 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Internet 30 Mb & TV Standaard7.2
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV 1.000 Mb - Aanbieding8.5
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Internet en TV 50 Mb - Aanbieding9.0
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders436060
Opnemen-€ 4,99€ 4,99
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 35,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
€ 60,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 43€ 23
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 67,50€ 35
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 54€ 35
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 10:00 uur of laat u terugbellen.

Vergelijkingssite

Er is zo ontzettend veel mogelijk op het gebied van internet, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we met Breedbandwinkel.nl een vergelijkingssite voor internet, tv en bellen opgericht. Na het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u direct welke mogelijkheden er op uw adres zijn, waarna het met de uitgebreide filters eenvoudig is om tot het beste abonnement voor uw situatie te komen. U vindt bij ons vrijwel alle Nederlandse providers, zoals Ziggo, KPN, T-Mobile, Budget en Online.

Internet, tv en bellen vergelijken

Afhankelijk van de mogelijkheden op uw adres, kunt u kiezen voor ADSL/VDSL-, kabel- of glasvezelinternet. Over het algemeen is ADSL/VDSL het goedkoopst en het minst snel, terwijl glasvezelinternet het prijzigst is maar ook de hoogste snelheid garandeert. Daarom is het belangrijk dat het voor u duidelijk is welke eisen u stelt aan de internetsnelheid. U kunt uw huidige internetsnelheid testen met een speedcheck en aan de hand van de huidige situatie bepalen of het sneller moet. Heeft u überhaupt nog geen internet, dan kunt u deze stelregel aanhouden: tot 50 Mbit/s is degelijk internet voor 1 of 2 mensen. Tot 100 Mbit/s is prima voor gezinnen met kleine kinderen. Woont u samen met grotere kinderen die hun eigen internetbehoefte hebben, dan is een snelheid tot 200 Mbit/s geschikt. Wilt u nooit meer gedoe over langzaam internet, dan kiest u voor een aansluiting tot 500 Mbit/s.

Belangrijk om te weten: de snelheid via ADSL ligt vaak een stuk lager dan bij de overige technieken. Ook is de afstand van uw woning tot de wijkcentrale van grote invloed op de maximale snelheid. Bij VDSL, kabel- en glasvezelinternet is dit een stuk minder van belang.

Internet en tv vergelijken

Naast internet zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor digitale tv. Dit kan vaak gecombineerd worden met internet, waardoor het totaalpakket goedkoper is dan 2 losse abonnementen. Wilt u de mogelijkheden van internet en tv vergelijken, dan kunt u dat ook met onze postcodecheck doen. U kunt dan bijvoorbeeld ook aangeven of u interactie tv wilt, of dat het goedkopere Digitenne voldoende is.

Internet en bellen vergelijken

Hetzelfde geldt voor vaste telefonie via uw internetaanbieder. Vergelijk bijvoorbeeld de tarieven en de mogelijkheden op het gebied van voicemail en nummerbehoud.

Alles-in-1-vergelijken

Ook voor het vergelijken van alles-in-1 kunt u bij ons terecht. In deze abonnementen worden internet, tv en bellen gecombineerd. Providers geven u hier de hoogste korting, en u kunt met al uw vragen of problemen bij dezelfde partij terecht. Ook krijgt u maar 1 factuur, wat weer scheelt in de administratie.

Altijd een abonnement dat bij u past

Het ‘beste’ abonnement bestaat niet, omdat niet iedereen dezelfde eisen en wensen heeft. Daarom is het belangrijk een vergelijkingssite voor internet, tv en bellen te kiezen waar u precies kunt aangeven wat u nodig heeft. Soms is dat het goedkoopste of snelste internet, in andere gevallen wilt u misschien per se die ene zender kunnen kijken. Ook kan het zijn dat u graag een kortlopend abonnement wilt, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk ergens anders woont. Al deze mogelijkheden en opties vindt u terug in onze uitgebreide filtermogelijkheden, zodat u altijd het perfecte abonnement voor uw situatie vindt.

Over Breedbandwinkel

Breedbandwinkel.nl is objectief, onafhankelijk en bestaat al sinds 2003. Onze vergelijkingssite draagt als enige in de branche het gerenommeerde Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit certificaat garandeert u dat ons bedrijf betrouwbaar en veilig is.

We doen elke dag ons uiterste best om alle informatie zo helder en transparant mogelijk weer te geven. Daarnaast profiteert u van een 100% laagsteprijsgarantie. Daarnaast is het altijd goedkoper om bij ons te bestellen dan bij de provider zelf! Onze klantenservice helpt u graag bij het vergelijken van de verschillende opties, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Vergelijk direct de beste aanbiedingen
Het laatste nieuws
Pathe Thuis film cadeau bij uw bestelling

Van Breedbandwinkel ontvangt u nu bij iedere bestelling een kadocode voor het huren van één film via Pathé Thuis. Met Pathé Thuis kijkt u het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Kijk de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in uw thuisbioscoop! Lees meer

Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

KPN lanceert vandaag haar nieuwe Snelpakker: voor nieuwe klanten biedt KPN gratis een Philips 4K Ambilight Smart TV t.w.v. 449,00 euro. Ook gelden cashbacks tot 60,00 euro en kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 12 maanden lang internet en tv voor maar 35,00 euro per maand. Lees meer

Meer nieuws
Informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service