Over Breedbandwinkel.nl

Sinds de start eind 2003 heeft Breedbandwinkel.nl zich ontwikkeld tot de belangrijkste vergelijkingssite op het gebied van internet, bellen en tv. In deze dertien jaar hebben we ruim 360.000 tevreden klanten aangesloten. Bij ons vindt u een totaalaanbod van de negen grootste aanbieders in Nederland op het gebied van ADSL, VDSL, kabel en glasvezel internet, bellen en tv.

Wat maakt Breedbandwinkel.nl zo succesvol? Dat is natuurlijk in de eerste plaats de functionaliteit van onze website. We doen er werkelijk alles aan om het zoekresultaat uit onze postcodecheck zo duidelijk mogelijk weer te geven. Alle structurele vernieuwingen worden eerst uitvoerig getest en hierbij nemen we de waardevolle feedback van onze bezoekers buitengewoon serieus.
Het gaat niet alleen om complete en correcte informatie. Onze klant wil ook zo snel mogelijk een keuze kunnen maken op basis van gegevens die er specifiek voor hem toe doen. Breedbandwinkel.nl onderscheidt zich doordat men de abonnementen uit het zoekresultaat - indien gewenst - tot in het kleinste detail kan filteren.
Door onze jarenlange contacten met de aanbieders kunnen wij onze klanten ook altijd exclusieve kortingen of geschenken bieden. En natuurlijk vinden we het niet meer dan logisch om een 100% laagste prijs garantie te hanteren.

Het leveren van het juiste zoekresultaat is slechts de eerste stap. Waar nodig helpen wij onze klant net zo lang tot hij volledig content is. Tijdens en ook ná het bestelproces. Breedbandwinkel.nl biedt een gratis overstapservice, waarbij we de klant op basis van onze ervaring zoveel mogelijk rompslomp uit handen nemen. Daarnaast kan er zes dagen per week gratis telefonisch, per e-mail of social media contact opgenomen worden met onze klantenservice. Onze experts beantwoorden alle mogelijke vragen snel en to-the-point. En mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, dan kunnen zij gebruikmaken van een beproefde samenwerkingsrelatie met alle aangesloten aanbieders. Zo helpen onze gewaardeerde medewerkers Breedbandwinkel.nl vooruit met dezelfde bevlogenheid als de oprichters.

Wij weten wat er in de markt speelt, iets dat ook blijkt uit de populariteit van onze nieuwsdienst. Een andere unieke service is de geïntroduceerde mogelijkheid om de te verwachten internetsnelheid op een adres weer te geven. We gaan voor perfectie en hebben de drive het altijd beter te willen doen dan onze concurrenten.

Onze klanten zijn tevreden klanten. Dat blijkt uit de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot. Bovendien zijn wij in 2010, 2011, 2013 en 2014 in verschillende consumentenonderzoeken verkozen tot meest favoriete vergelijkingssite.

Daarnaast voldoen we aan de strenge normen van de Thuiswinkel organisatie en mogen we als enige in onze branche het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk voeren. Tevens is Breedbandwinkel.nl in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorieën Vergelijkingssites en Telecom.