Telfort introduceert live TV-kijken op computer of tablet

Vandaag introduceert Telfort Interactieve TV Online. Hiermee kunnen Telfort-klanten die over Interactieve TV beschikken gratis via de computer, iPad of Android tablet live TV kijken.

Met Interactieve TV Online hebben klanten van Telfort via de internetverbinding thuis gratis toegang tot de 20 meest populaire TV-zenders, de programmagids en de Videotheek Thuis met o.a. ruim 3.000 films, TV-series, documentaires en cabaretvoorstellingen.
De programmagids en de catalogus van Videotheek thuis zijn ook buitenshuis beschikbaar. Hierdoor wordt het mogelijk om onderweg je TV-avond te plannen. Live TV kijken kan alleen thuis via de eigen internetverbinding binnenshuis.

Om op een PC of laptop gebruik te maken van Interactieve TV Online van Telfort surft u naar telfort.itvonline.nl. Voor de iPad en Android tablets is een app gratis beschikbaar in de Apple AppStore en Android Market.

Als u nog geen klant bent van Telfort maar wel geïnteresseerd bent in Telfort Interactieve TV Online, dan kunt u onze postcodecheck doen en bekijken welke abonnementen van Telfort met Interactieve TV op uw adres beschikbaar zijn!