Breedbandwinkel bestaat 19 jaar en trakteert

Breedbandwinkel bestaat 19 jaar en trakteert

Internetvergelijker Breedbandwinkel bestaat deze maand negentien jaar en trakteert: klanten ontvangen tot en met 31 oktober minimaal 19,00 euro cashback bij iedere bestelling, een Pathé Thuis film cadeau en kans op één van de elf mooie prijzen.

Er is voor elk wat wils, van een LG smart tv tot Apple AirPods of 12 maanden Netflix cadeau. Tijdens de bestelling van het internetabonnement, eventueel met tv en/of bellen, kun je aangeven op welke prijs je kans wil maken:

Breedbandwinkel cadeau's

 • Apple Watch SE smartwatch t.w.v. € 299,00
 • Sonos One smart speaker t.w.v. € 229,00
 • LG 32LQ63006LA smart tv t.w.v. € 279,00
 • Sony WH-1000XM4 Noise Cancelling koptelefoon t.w.v. € 247,00
 • Ring Video Doorbell 4 t.w.v. € 199,00
 • TP-Link Deco X50 Mesh Wifi 6 t.w.v. € 249,00
 • Apple AirPods 3 oordopjes t.w.v. € 209,00
 • Apple TV 4K t.w.v. € 199,00
 • Netflix Premium, 12 maanden gratis t.w.v. € 191,88
 • Videoland Premium, 12 maanden gratis t.w.v. € 131,88
 • Viaplay, 12 maanden gratis t.w.v. € 125,88

Hiernaast ontvangen klanten tot en met 31 oktober minimaal 19,00 euro cashback bij iedere bestelling en een Pathé Thuis film cadeau t.w.v. 5,99 euro.

Het begon allemaal in het jaar 2000 met de lancering van videosite Speedexperience. Een contentsite met leuke video's, links, een forum en tips en trucs voor de toen net opkomende snelle internetverbindingen.
Drie jaar later is de site hernoemd naar Breedbandpagina en werd zustersite Breedbandwinkel gestart wegens behoefte aan een goede vergelijker voor internetabonnementen. Providers als Het Net, Planet Internet en Wanadoo maakten bij lancering onderdeel uit van het aanbod. De providers van destijds zijn ondertussen niet meer onder deze namen actief. Het Net en Planet Internet zijn opgegaan in KPN en Wanadoo is nu provider Online.nl. Zo hebben er in negentien jaar tijd flink wat verschuivingen plaatsgevonden.

Breedbandwinkel.nl in 2004

Ondertussen heeft Breedbandwinkel zich ontwikkeld tot dé specialist en grootste vergelijkingssite op het gebied van internet en tv. Miljoenen bezoekers zijn voorzien van een eerlijk vergelijk en ruim 550.000 klanten zijn via Breedbandwinkel aangesloten bij de provider van hun keuze.
De opgedane kennis, de postcodecheck en achterliggende systemen worden ondertussen ook door vele andere partijen gebruikt. Bekende vergelijkingssites, bespaar- en consumentenplatformen, maar ook telecomwinkels bij jou om de hoek maken gebruik van de dienstverlening van Breedbandwinkel. Ook al bestel je elders, de kans is groot dat je bestelling uiteindelijk door Breedbandwinkel wordt afgehandeld.

Het negentienjarig bestaan wordt tot en met 31 oktober uitgebreid gevierd. Alle klanten ontvangen in deze periode minimaal 19,00 euro cashback en een Pathé Thuis film cadeau bij iedere bestelling. Hiernaast maken klanten kans op één van de elf mooie prijzen. Profiteer ook van ons negentienjarig bestaan en vergelijk direct wat er op jouw adres beschikbaar is: