Verhuizen bij internet provider Xs4all

Als u gaat verhuizen en u zit momenteel bij de internet provider Xs4all dan moet u op de volgende zaken letten om niet zonder internet te komen of onnodige extra kosten te maken.

1. Bent u al contractvrij?

Zit u al langer dan 1 jaar met hetzelfde abonnement bij Xs4all dan is de kans erg groot dat u contractvrij bent. U heeft dan twee opties.

U kunt ervoor kiezen om uw huidige abonnement mee te verhuizen naar het nieuwe adres. Xs4all moet natuurlijk wel kunnen leveren. Via onze postcodecheck kunt u zelf ontdekken of Xs4all haar diensten ook levert in uw nieuwe woning. Het internet abonnement verhuizen bij Xs4all is helemaal gratis.

Wilt u liever overstappen naar een nieuwe provider? Dan zit u hier helemaal goed. Een nieuw internet abonnement is in de meeste gevallen een voordelige keuze. Heel veel providers hebben voor een bepaalde periode vaak extra korting op de maandprijs of u krijgt bijvoorbeeld gratis premium zenders als cadeau’tje van uw nieuwe provider.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog niet langer dan 1 jaar bij Xs4all dan is de kans groot dat u nog niet contractvrij bent. Ook nu heeft u in principe twee opties.

U kunt het huidige Xs4all abonnement afkopen en overstappen naar een nieuwe provider of u verhuist uw abonnement mee naar uw nieuwe huis.

Heeft u momenteel een glasvezelverbinding van Xs4all en leveren zij op uw nieuwe adres geen glasvezel? Dan kunt u samen met de klantenservice van Xs4all kijken wat zij voor u kunnen betekenen.

Wilt u uw Xs4all abonnement meeverhuizen? Neem dan contact op met de klantenservice van Xs4all via het telefoonnummer 020-3987666

3. Telefoonnummer meenemen?

U kunt uw telefoonnummer meenemen als u binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als u naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijgt u een nieuw telefoonnummer van Xs4all.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier