Verhuizen bij internet provider Tele2

Heeft u op dit moment een Tele2 abonnement op uw adres maar gaat u binnenkort verhuizen? Er zijn een aantal zaken waaraan gedacht moet worden om niet zonder internet te komen zitten.

Lees hier hoe u stap voor stap uw internet verhuizing perfect regelt:

1. Bent u al contractvrij?

Als u momenteel contractvrij bent, dan heeft u twee mogelijkheden. U kunt het huidige Tele2 abonnement meeverhuizen naar uw nieuwe adres. Mits Tele2 daar levert.
U kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar een nieuwe provider. Dit is in de meeste gevallen ook het beste wat u kunt doen omdat u erg veel geld kunt besparen op een nieuw internet abonnement.

Of u nu gaat overstappen of het abonnement meeneemt naar het nieuwe adres, in beide gevallen moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 3 weken. U moet dus zowel de verhuizing als de eventuele overstap naar een nieuwe provider tijdig regelen. Hoe eerder hoe beter.

Tele2 rekent 35 euro voor de verhuizing. Dit komt automatisch op uw volgende factuur.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Wanneer u nog binnen uw contractduur zit, kunt u niet zomaar het abonnement opzeggen. U heeft twee opties:

  1. U kunt ervoor kiezen om het huidige abonnement af te kopen en over te stappen naar een nieuwe provider of u verhuist het Tele2 abonnement mee naar het nieuwe adres.
  2. Wilt u uw Tele2 abonnement meeverhuizen? Neem dan even contact met Tele2 op via de volgende pagina.

3. Telefoonnummer meenemen?

U kunt uw telefoonnummer meenemen als u binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als u naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijgt u een nieuw telefoonnummer van Tele2.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier