Verhuizen bij internet provider Stipte

Heeft u momenteel een Stipte One, Family of internet pakket en heeft u verhuisplannen? Dan zijn er een aantal zaken waaraan u moet denken om niet dubbel te betalen voor uw internet of juist zonder internet komt te zitten.

Hier leest u stap voor stap hoe u uw verhuizing van het internet perfect regelt en dus niet zonder komt te zitten.

1. Bent u al contractvrij?

Bent u op dit moment al contractvrij bij Stipte, dan heeft u geluk en zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt uw huidige Stipte abonnement(en) verhuizen naar het nieuwe adres. Stipte moet uiteraard haar diensten wel kunnen leveren op het nieuwe adres.

De meeste mensen stappen echter over naar een nieuwe internet provider omdat een verhuizing veel rompslomp met zich mee brengt. Daarnaast loont overstappen in de meeste gevallen, omdat de nieuwe internet provider vaak grote kortingen geeft aan nieuwe klanten.

Of u er nu voor kiest om het abonnement te verhuizen of een nieuwe aansluiting aan te vragen voor het nieuwe adres. Hou rekening met minstens 3 weken levertijd! Een overstap of verhuizing dient u dus tijdig te regelen, hoe eerder hoe beter.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan het contract met Stipte, dan kunt u niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft twee opties:

  1. U kunt het huidige abonnement met Stipte afkopen en overstappen naar een nieuwe provider. Dit kan erg duur worden als u recent nog bent overgestapt naar Stipte.
  2. U kunt het abonnement van Stipte ook verhuizen naar het nieuwe adres ondanks dat u nog niet contractvrij bent. Mocht u ervoor kiezen om het Stipte abonnement te verhuizen, dan raden wij het aan om contact op te nemen met de klantenservice van Stipte via deze pagina.

3. Telefoonnummer meenemen?

U kunt uw telefoonnummer meenemen als u binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als u naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijgt u een nieuw telefoonnummer van Stipte of de nieuwe provider op het nieuwe adres.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier