Xs4all contract opzeggen

Wilt u uw Xs4all internet abonnement stopzetten? Dat kan op verschillende manieren.

U kunt Xs4all bellen op 020-3987540 of u kunt online het opzegformulier invullen. Let er goed op dat u een bevestiging ontvangt van de opzegging. Mocht u deze niet ontvangen, neem dan even telefonisch contact op met de klantenservice van Xs4all.

Wilt u overstappen naar een nieuwe provider en moet uw Xs4all abonnement op worden gezegd? Stap dan altijd over via Breedbandwinkel. Wij regelen samen met Xs4all en de nieuwe provider dat het abonnement wordt beëindigd en het nieuwe abonnement op tijd in gaat. Bekijk direct welke abonnement op uw adres beschikbaar zijn via de postcodecheck, bestel het nieuwe abonnement en laat ons uw opzegging afhandelen.

Xs4all opzeggen bij overlijden

Indien u het contract wilt opzeggen voor de contractant die is te komen overlijden dan moet u bij de opzegbrief ook een kopie van de overlijdensakte meesturen. U ontvangt daarna een bevestiging dat het abonnement is beëindigd.

Xs4all opzeggen bij verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw adres dan kunt u uw Xs4all abonnement in de meeste gevallen gewoon meeverhuizen. Lees er hier alles over.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier