Telfort contract opzeggen

Bent u van plan om uw Telfort abonnement op te zeggen dan kunt u dat op verschillende manieren doen.

U kunt een brief sturen naar Telfort om het abonnement te beëindigen. Wij raden aan om de brief altijd aangetekend te sturen zodat u bewijs heeft dat u de opzeggingsbrief heeft gestuurd naar Telfort.

U kunt het natuurlijk ook telefonisch regelen via 088-7650087. Let er wel op dat u altijd een bevestiging ontvangt van de opzegging.

Wilt u overstappen naar een nieuwe provider en moet uw Telfort abonnement op worden gezegd? Stap dan altijd over via Breedbandwinkel. Wij regelen samen met Telfort en de nieuwe provider dat het abonnement wordt beëindigd en het nieuwe abonnement op tijd in gaat.
Bekijk direct welke abonnement op uw adres beschikbaar zijn via de postcodecheck.

Telfort opzeggen bij overlijden

Wanneer er iemand komt te overlijden heeft u al genoeg aan uw hoofd. Het opzeggen van het Telfort abonnement van de contractant is gelukkig heel eenvoudig gemaakt door Telfort.

Telfort vraagt bij overlijden van de contractant om een opzeggingsbrief met daarbij een kopie van de overlijdensakte. Op het moment dat de brief met de kopie binnen is bij Telfort zal Telfort het abonnement stopzetten per overlijdensdatum, eventueel teveel betaalde abonnementskosten ontvangt u retour.

Binnen tien werkdagen hoort u een bevestiging te krijgen dat het abonnement is beëindigd.

Telfort opzeggen bij verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw adres dan kunt u uw Telfort abonnement in de meeste gevallen gewoon meeverhuizen. Lees er hier alles over.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier