Tele2 contract opzeggen

Wanneer u zeker weet dat u uw Tele2 abonnement kunt opzeggen en dus contractvrij bent, kan u dat eenvoudig op een van de volgende manieren:

U kunt telefonisch opzeggen via telefoonnummer 020-7544444 of u kunt uw abonnement beëindigen via Mijn Tele2.

U ontvangt in beide gevallen een e-mail van Tele2 met daar in de bevestiging van opzegging. Wanneer u deze niet ontvangt, is de opzegging van het abonnement niet goed binnengekomen. In dit geval raden we u aan contact op te nemen met Tele2.

Wanneer u overstapt naar een nieuwe provider hoeft u in de meeste gevallen zelfs helemaal niets te doen. De nieuwe provider regelt samen met Tele2 dat uw abonnement wordt opgezegd en het nieuwe abonnement wordt opgeleverd. Bekijk welke abonnement op uw adres beschikbaar zijn via onze postcodecheck, bestel het nieuwe abonnement en laat ons direct uw opzegging regelen!

Tele2 opzeggen bij overlijden

Om het iedereen zo makkelijk en snel mogelijk te maken is het opzeggen van een abonnement na het overlijden van een contractant simpel en snel geregeld via de klantenservice van Tele2. U kunt hen bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 op 020-7544444.

Tele2 opzeggen bij verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw adres dan kunt u uw Tele2 abonnement in de meeste gevallen gewoon meeverhuizen. Lees er hier alles over. Gezien de kosten die Tele2 rekent voor het verhuizen kan het lonen over te stappen naar een nieuwe provider.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier