Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Diensten van Telfort

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1996
 • Aantal breedband klanten: 528.200
 • Aantal abonnementen: 0
 • Hoogste snelheid: 0 Mb

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste alles-in-één pakket

Alleen hier€ 60 cashback
Maximaal Internet + Bellen Basis + Interactieve TV App
6.1
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 750Mb met Bellen en TV
6.4
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Glasvezel Alles-in-1 Compact
8.6
BesteHet beste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid100 Mb750 Mb50 Mb
TV zenders716458
OpnemenInclusief€ 5,00Inclusief
Beltarief€ 0,14€ 0,13€ 0,14
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd16 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 60,00
cashback
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 42,50€ 32,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 57,50€ 37,50
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 66€ 51
Eenmalig € 0
Opties & bestel

Alles over Telfort

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, mobiel en vast internet, interactieve TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.
De abonnementen zijn dan ook volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Extra diensten zijn echter tegen betaling wel bij te bestellen. Zo krijgt iedere klant precies wat hij nodig heeft en betaalt niemand te veel. Bij Telfort bent u dus ook aan het goede adres voor een extra voordelig 2-in-1 of 3-in-1 pakket.

Het bedrijf

Telfort werd in 1996 opgericht als samenwerkingsverband van British Telecom (BT) en Nederlandse Spoorwegen (NS) voor telefonie op treinstations. Sinds oktober 2005 is het bedrijf een dochter van KPN en in 2009 zijn internetaanbieders Speedlinq, Tiscali en 12Move onderdeel geworden van Telfort. Naast de verkoop van GSM-abonnementen biedt Telfort internet via ADSL(2),VDSL of glasvezel, internet bellen, interactieve tv en mobiel internet. De provider legt de nadruk op eenvoud en de bijbehorende lage prijs. Extra diensten en services zijn echter - tegen betaling - wel mogelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Telfort internet

Nieuwe Telfort klanten kunnen kiezen voor de standaard doe-het-zelf installatie, maar kunnen voor enkele tientjes ook een installatiemonteur bestellen. Met Telfort Internet kun je echt razendsnel en voordelig internetten, zonder datalimiet. Je krijgt een gratis draadloos modem in bruikleen. Daarmee heb je overal in huis draadloos toegang tot internet. Bij Telfort heb je de keuze uit Internet Standaard en Internet Extra. Het verschil zit in de up- en downloadsnelheid. Bij het Standaard krijgt u internet tot 40 mbp/s en bij het Extra pakket ontvangt u tot 80 mbp/s.

Telfort vaste telefonie

De internet bellen dienst gaat uit van gratis voicemail, nummerherkenning en de optie voor een geheim nummer. Nummerbehoud is ook mogelijk maar hiervoor wordt een eenmalig bedrag gerekend. Verder kan men in Nederland onbeperkt bellen met alleen een vast starttarief.

Interactieve tv

Telfort biedt Interactieve TV met ruim 70 TV-zenders in digitale kwaliteit met haarscherp beeld en geluid. Met een druk op de knop pauzeert u ieder programma en kijkt u verder wanneer het u uitkomt. Ook kunt u een live programma eenvoudig terugspoelen of opnemen. Interactieve TV van Telfort is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten zoals het Kidspakket, Ziggo Sport Totaal of FOX Sports Eredivisie. Ook is er het Pluspakket met 42 extra zenders, dit zenderpakket is overigens maandelijks opzegbaar.

Telfort alles-in-1

De beste en goedkoopste Telfort aanbieding voor internet, bellen en/of TV (2-in-1 of 3-in-1) vindt u op onze efficiënte en objectieve vergelijkingssite. Breedbandwinkel.nl helpt u ook graag met overstappen, opzeggen of verlengen.

Telfort nieuws

Miljoenen huishoudens contractvrij door prijsverhogingen

Wegens prijsverhogingen bij providers Ziggo, KPN, Telfort en XS4ALL zijn miljoenen huishoudens nu contractvrij met hun internet, tv en bellen abonnement. Deze huishoudens gaan tot 30 euro per jaar meer betalen. Opvallend is de forse toename in oriënterende consumenten en dat overstappers geen gebruik kunnen maken van de overstapservice. Lees meer

Telfort sluit winkels en stopt verkoop

Internetprovider Telfort is per vandaag gestopt met het aanbieden van abonnementen voor nieuwe klanten. Begin dit jaar maakte moederbedrijf KPN bekend het Telfort-merk van de markt te willen halen en te integreren met het eigen merk. Lees meer

Telfort voert laatste prijsverhoging door

Na de aangekondigde prijsverhogingen van KPN en XS4ALL volgt nu ook Telfort met zender- en prijswijzigingen. Per 1 juni verhoogt Telfort de tarieven van haar internetabonnementen met 2,50 euro per maand. Ook wijzigt het een en ander aan zenders. Bestaande klanten hebben tot 1 juni 2019 de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties barsten weer los. Waar vorig jaar Ziggo nog de enige provider was die er aandacht aan schonk, doen dit jaar veel meer providers mee. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Meer Telfort nieuws

Telfort contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Telfort over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Telfort bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Telfort
  Het ordernummer ontvangt u per post van Telfort.
  Telefonisch via 0900-9596 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
 • Postadres

  Telfort
  Postbus 217
  2400AE Alphen aan den Rijn

Vergelijk de beste Telfort aanbiedingen op uw adres:

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?