De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen nog wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.

Populairste Tele2 aanbiedingen van december

Internet Light & TV Light
7.0
Internet Light
7.6
Internet Light, Bellen & TV Light
7.7
Snelheid20 Mb20 Mb20 Mb
TV zenders34-34
Opnemen€ 3,00-€ 3,00
Beltarief--€ 0,13
VerbindingADSLADSLADSL
Levertijd22 dagen
levertijd
22 dagen
levertijd
22 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
Prijs per maand€ 34€ 24
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 26€ 20
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 36€ 26
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Tele2 internet en tv pakketten

Alles over Tele2

Tele2 heeft zichzelf een aantal jaar geleden in de markt gezet als uitdager van de gevestigde orde. Dat deden ze door middel van verschillende innovaties en scherpe aanbiedingen. Inmiddels zijn ze gefuseerd met T-Mobile, maar het is nog niet duidelijk wanneer Tele2 ophoudt te bestaan. Ze bieden op dit moment nog een aantal basic diensten aan.

Op het gebied van internet levert Tele2 op dit moment alleen nog ADSL2+ aan, via een eigen netwerk. De snelheid daarvan ligt relatief laag en wordt sterk beïnvloedt door de afstand van uw huis tot de wijkcentrale. De prijs ligt echter ook behoorlijk laag, dus kan het nog steeds een interessante keuze zijn als u relatief lage eisen aan uw internetverbinding stelt. Voorheen bood Tele2 ook nog glasvezelinternet aan, maar inmiddels leveren ze alleen nog maar glasvezelinternet via T-Mobile.

Voor wat betreft televisie kunt u bij Tele2 kiezen voor een Light- of Basis-pakket. Deze relatief goedkope pakketten kunnen verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld Film1 of Ziggo Sport Totaal. FOX Sports wordt daarentegen niet aangeboden. Tele2 maakt gebruik van een eigen platform voor interactieve tv. U krijgt standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de Videotheek. Online TV is een app waarmee u ook via uw smartphone of tablet gebruik kunt maken van televisie van Tele2. In de Videotheek huurt u eenvoudig films en series. Daarnaast zijn er nog een aantal extra opties waarmee u interactieve tv van Tele2 kunt uitbreiden, zoals Opnemen en Pauzeren.

Wilt u vaste telefonie via Tele2, dan kunt u kiezen uit 4 belpakketten. Van een basispakket waarmee u altijd bereikbaar bent via de vaste lijn tot Grenzeloos Bellen, waarmee u ook voordelig naar het buitenland kunt bellen.

Klantvoordeel internet, tv en bellen via Tele2

Tele2 is een echte prijsvechter met een zeer beperkt aanbod. Verwacht daarom geen uitgebreide acties of combinatiekortingen. Natuurlijk is een alles-in-1-pakket voordeliger dan 3 losse pakketten, maar u krijgt bijvoorbeeld geen extra korting wanneer u ook mobiele telefonie afneemt bij Tele2.

Verhuizen: Tele2 meenemen naar een nieuw adres

Hebt u op dit moment een abonnement bij Tele2 en gaat u verhuizen? Dan kunt u in veel gevallen uw abonnement meeverhuizen. We hebben de mogelijkheden rondom het verhuizen van uw abonnement bij Tele2 op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Tele2 beëindigen

Ook het beëindigen van uw abonnement bij Tele2 is vaak geen probleem, al is het wel afhankelijk van de verstreken looptijd van uw abonnement. We hebben de relevante informatie voor u verzameld, net als informatie om over te stappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Tele2: zenderoverzichten

In onze zenderoverzichten ziet u bij welk pakket u welke zenders kunt verwachten als u televisie van Tele2 afneemt.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Tele2 geleverd?

Tele2 levert alleen ADSL-internet, en dat duurt gemiddeld 22 dagen. Hiermee is het één van de langzaamste providers als het om levertijd gaat.

Tele2 bestellen?

Benieuwd welke diensten Tele2 op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Tele2 nieuws

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten een aantal providers al met cadeau's als draadloze hoofdtelefoons, Google Nest speakers of Wifi-sets. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 75,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

XS4ALL nog altijd de beste alles-in-1 provider

Het 10.000 leden tellende gebruikerspanel van de Consumentenbond heeft XS4ALL wederom verkozen tot beste alles-in-1 provider van Nederland. Het inmiddels volledig geïntegreerde KPN-merk moet die eerste plek wel delen met DELTA Kabel in Zeeland. Beide providers scoren een 8.2. Lees meer

Tele2 en T-Mobile stemmen VDSL aanbod op elkaar af

Nu Tele2 en T-Mobile na de fusie druk zijn met integratie van beide bedrijven wordt het portfolio van Tele2 flink uitgedund voor deze zomer. Tele2 glasvezel werd al eerder uitgefaseerd, nu stopt Tele2 ook met het aanbieden van VDSL aan nieuwe klanten. Alleen het langzaamste Light instapabonnement is nog verkrijgbaar. Voor snellere abonnementen wordt men doorverwezen naar T-Mobile. Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor topclubs

Jaarlijks vinden er wijzigingen plaats in de doorgifte en tarieven van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie 2019/2020 voetbalseizoen blijken de tarieven verder uiteen te lopen dan ooit wegens wijzigingen in programmering bij FOX Sports. Fans van de drie topclubs blijken de dupe. Lees meer

Meer Tele2 nieuws

Tele2 contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Tele2 over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Tele2 bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Tele2
  De gebruikersnaam en het wachtwoord ontvangt u van Tele2.
  Telefonisch via 020-7544444 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Tele2 Nederland B.V.
  Postbus 289
  2400AG Alphen aan den Rijn

Vergelijk de beste Tele2 aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?