Oxxio maakt al jaren energie voordeliger en makkelijker. Maar er is nog veel meer voordeel te behalen. Daarom heeft Oxxio nu iets nieuws: Internet, TV & Bellen. Zo regelt u al uw belangrijke producten voor thuis eenvoudig bij één partij.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Nu met€ 50 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Maximaal Internet + Interactieve TV App
7.0
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet Premium en TV
8.0
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Internet Compact en Televisie
9.3
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid100 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders696458
OpnemenInclusief€ 5,00Inclusief
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd16 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 50,00
cashback
€ 10,00
cashback
€ 60,00
cashback
Prijs per maand€ 45€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 40
Eenmalig € 67,50
Opties & bestel Meer informatie
€ 62€ 31
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Alles over Oxxio

De meeste mensen kennen Oxxio als energieleverancier. Inmiddels zijn ze ook begonnen met het aanbieden van internet, tv en bellen. Ze maken daarbij gebruik van het netwerk van KPN, wat bekendstaat als een betrouwbaar kwaliteitsnetwerk.

Oxxio begon als energieleverancier en heeft een grote rol gespeeld in het vrijmaken van de energiemarkt. Inmiddels leveren ze niet alleen groene stroom en gas, maar ook internet, tv en bellen. Ze willen zich onderscheiden door persoonlijk, efficiënt klantcontact. Daarvoor gebruiken ze onder andere de chatfunctie in de Oxxio App.

Op het gebied van internet kunt u bij Oxxio kiezen uit VDSL en glasvezelinternet. De eerste variant heeft een maximale downloadsnelheid van 100 Mb. Is glasvezelinternet van Oxxio beschikbaar op uw adres, dan kunt u kiezen uit 50, 100, 200 of 500 Mb. Via onze postcodecheck ontdekt u snel of u glasvezel kunt krijgen.

Ook als het om interactieve tv gaat, gebruikt Oxxio het KPN-platform. Dat betekent dat het zenderaanbod gelijk is en u ook bijna alle mogelijkheden van het platform kunt gebruiken. Dat betekent dat u apps als Netflix en Videoland kunt gebruiken, net als opties als Begin Gemist en Programma Gemist. Het is niet mogelijk om tv te kijken in 4K-kwaliteit. Voor een klein bedrag per maand voegt u ook vaste telefonie toe aan uw abonnement.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen bij Oxxio

Het grote voordeel van Oxxio is dat ze u combinatievoordeel kunnen bieden als u naast internet, tv en bellen ook energie bij ze afneemt. In dat geval betaalt u namelijk geen aansluitkosten. Ook betaalt u onder bepaalde voorwaarden korting op het internetabonnement. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor een extra combivoordeel, in de vorm van een gratis Opnemen-pakket of Plus-pakket.

Verhuizen: Oxxio meenemen naar een nieuw adres

Bent u al klant bij Oxxio, maar verhuist u naar een ander adres? En wilt u uw abonnement meeverhuizen? Meestal kan dat. We hebben de mogelijkheden voor het verhuizen van Oxxio voor u op een rij gezet. Als u glasvezel heeft, is het belangrijk dat u controleert of dat op uw nieuwe adres ook beschikbaar is.

Opzeggen: een abonnement van Oxxio beëindigen

Het opzeggen van uw Oxxio-abonnement kan op een aantal manieren, waarbij het vooral belangrijk is of de volledige contractperiode al voorbij is. We hebben de opties voor u verzameld en informatie toegevoegd over het overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Oxxio: zenderoverzichten

Het zenderaanbod verschilt bij Oxxio per abonnement. Bekijk daarom ons zenderoverzicht, waar we per abonnement hebben uitgewerkt welke zenders u kunt ontvangen.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Oxxio geleverd?

Gemiddeld duurt het dagen voordat uw internetverbinding via Oxxio actief is. Hiermee is Oxxio iets langzamer dan de meeste andere providers.

Oxxio bestellen?

Benieuwd welke diensten Oxxio op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Oxxio nieuws

Oxxio stopt met internet, tv en bellen

Ooit betrad Oxxio de Nederlandse markt als een prijsvechtende energieleverancier. In de jaren daarna werden diverse nieuwe producten toegevoegd en konden consumenten er ook terecht voor internet, tv en bellen. Daar komt nu verandering in. Op 1 juni stopt Oxxio met het aanbieden van deze abonnementen om 'terug te gaan naar de basis': Energie. Lees meer

Grote verschillen in tarieven ESPN

Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van Eredivisie voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen, later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden en nu de naamswijziging van FOX Sports naar ESPN. De prijzen van de aanvullende ESPN zenders lopen echter verder uiteen dan ooit. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten een aantal providers al met cadeau's als draadloze hoofdtelefoons, Google Nest speakers of Wifi-sets. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 75,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports

Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie voetbalseizoen blijken meer providers FOX Sports 1 gratis door te geven. De tarieven van de aanvullende Eredivisie zenders lopen echter verder uiteen dan ooit. Lees meer

Meer Oxxio nieuws

Oxxio contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Oxxio over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Oxxio bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-8955988 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Oxxio houdt u via e-mail op de hoogte van de status van uw aanmelding.
  Ontvangt u een installatiepakket per post, dan ontvangt u ook een track & trace-code, waarmee u de status van de verzending kunt volgen.
  Telefonisch via 088-8955988 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Oxxio Nederland bv
  Postbus 100
  3000 AC Rotterdam

Vergelijk de beste Oxxio aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?